Kalender

  Forsiden

Hvem er vi ?

Rover i Danmark

Bliv medlem

Indmeld dig her

Bestil information

Bestyrelsen

Rover klubens vedtægter

NYT FRA KLUBBEN

Kalender

Årets faste arrangementer

Afholdte Rover klubture & træf

Køb og salg af Rover biler og -dele

Links til Roverklubber mv.

MEDLEMSSERVICE

Rover i 100 år

Rover Serie: 100, 200, 400, 600 & 800

Rover Serie: P4, P5, P6 & SD1

Rover 75

Rover, to be - or not to be

Rover Special Editions (spøg & skæmt)

Rally Bornholm Rundt afvikles altid den første hele weekend i juli måned.

Disse bornholmske rallyer er blevet meget populære med deltagende køretøjer, udover de danske, fra både Tyskland, Sverige og Norge. Enkelte gange også fra andre lande.

De første år deltog fortrinsvis kun køretøjer fra før anden verdenskrig men efterhånden som den danske motorhistorie udviklede sig og mange motorentusiaster således begyndte at interessere sig for nyere køretøjer, besluttede Bornholms Veteraner, at  aldersgrænsen for deltagelse skulle følge samme betingelser som for vægtafgifter og forsikringer for klassiske køretøjer – altså 35 år.

Rally Bornholm Rundt bliver afholdt med skiftevise udgangspunkter forskellige steder på øen, henholdsvis Allinge/Sandvig, Rønne, Åkirkeby og Nexø, I 2017 var mødestedet i Allinge og i 2018 køres der fra Nexø, og i 2019 kører vi igen fra Cirkuspladsen i Allinge.

Som nævnt er Rally Bornholm Rundt blevet utroligt populært. I 2017 deltog der 185 køretøjer. Grænsen var egentlig sat til 150 køretøjer men tilmeldingerne strømmede ind og da man nåede de 185 køretøjer måtte der, til stor ærgrelse for mange, lukkes. Vi turde/kunne simpelthen ikke håndtere flere.

 

INFORMATION OG TILMELDINGSBLANKET PÅ:

http://bornholmsmotorveteraner.dk/  

 

 
Powered by frontGATE websolutions