Hvem er vi


Rover Owners Club Danmark (R.O.C.D.), som er startet i 1985, er kendetegnet

ved at være en ganske uformel klub.


HVEM ER VI?


Rover Owners Club Danmark (R.O.C.D.), som er startet i 1985, er kendetegnet ved at være en ganske uformel klub. Vores arrangementer og træf afholdes i en hyggeligatmosfære, hvor også koner og kærester deltager, så vi i fællesskabkanhave glæde af vores køretøjer, som vi forsøger at holde i så original stand som muligt. Der er plads til både tekniske diskussioner og til socialt samvær, når vi mødes til klubarrangementer rundt i landet, og til større fælles arrangementer med andre klubber og bilmærker i ind- og udland. Alle med interesse forengelske Rover (personbiler),og for efterfølgeren,den kinesiske Roewe,kan blive medlem.

Ejere af Land Rover'e kan med fordel melde sig i specielle Land Rover klubber. Din Rover kan være en af de ældste veteraner og op til de seneste modeller.Vi vilgerne have ejere af nyere Rover’e med i klubben under mottoet: ”... også nye Rover’e bliver gamle ”.


Ønsker du at blive medlem af Rover Owners Club Danmarkbedes du rette henvendelse til klubadressen eller benytte punktet : 'Indmeld dig her' på denne hjemmeside. Hvad enten du gør det ene eller det andet, vil du i løbet af kort tid modtage yderligere information om klubben, det seneste klubblad samt et girokort.

Kontingentet er pt. DKK 350,- (fra sæson 2019/2020)

for et års medlemsskab, hvor du bl.a. modtager klubbladet

på ca. 40 sider 5 gange om året.

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du ønsker uddybende

information om klubben og dens aktiviteter.

OBS !  - Teknisk rådgivning er primært til rådighed for klubbens medlemmer.