Bliv medlem

  Forsiden

Hvem er vi ?

Rover i Danmark

Bliv medlem

Indmeld dig her

Bestil information

Bestyrelsen

Rover klubens vedtægter

NYT FRA KLUBBEN

Kalender

Årets faste arrangementer

Afholdte Rover klubture & træf

Køb og salg af Rover biler og -dele

Links til Roverklubber mv.

MEDLEMSSERVICE

Rover i 100 år

Rover Serie: 100, 200, 400, 600 & 800

Rover Serie: P4, P5, P6 & SD1

Rover 75

Rover, to be - or not to be

Rover Special Editions (spøg & skæmt)

Hvad får du ud af at være medlem ?

Som udgangspunkt skal medlemmerne selv være aktive for at få noget ud af medlemskabet ved f.eks. en gang imellem deltage i klubbens møder, at komme til biludstillinger og shows og måske skrive et lille indlæg til klubbladet i ny og næ.

Et af højdepunkterne er klubbens stand på udstillingen i Fredericia (marts / april), samt træffene i Gjern og på Gavnø. Hertil kommer ture arrangeret af Rover klubben, af enkelt medlemmer eller af andre bilklubber, f.eks. det årlige "ROVER-TRÆF" som vi kombinerer med klubbens generalforsamling. Skifter typisk landsdel for hvert år. .

Der afholdes klubmøder (garagemøder) i Jylland og andre arrangementer på Sjælland, hvor vi ikke kun snakker bolte, møtrikker og tandhjul, men hvor der også er plads til andre emner, da alle i familien er velkomne.

Medlemskontingentet er pt. DKK 350/år (2021/2022).

Klubbladet udkommer 5 gange om året (Februar, April, Juni, September, November) med nyt og gammelt om Rover, afholdte og kommende arrangementer, medlemsartikler mv.

Det er gratis for medlemmerne og andre at annoncere deres Rover til salg, ønske om køb af særlig Rover eller salg af reservedele. Klubben har valgt at lade klubbladet være den centrale informationskilde.

Kompetent teknisk rådgivning om alle ældre Rovertyper kan hentes fra klubbens tekniske konsulenter.

Rover Owners Club er medlem af Motorhistorisk Samråd, der er en sammenslutning af danske motorklubber. Ydermere har klubben et udmærket samarbejde med Roverklubber i andre lande bl.a. England og Sverige. 

Rover Owners Club lever optil EU's persondataforordning pr. 25. maj 2018. Se venligst punktet: Rover klubbens vedtægter her på hjemmesiden, hvor regelsættet er beskrevet

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte klubben.