Hvem er vi


Rover Owners Club Danmark (R.O.C.D.), som er startet i 1985, er kendetegnet

ved at være en ganske uformel klub.


HVEM ER VI?

HVEM ER VI?


Rover Owners Club Danmark, som er startet i 1985, er kendetegnet ved at være en uformel klub. Vores arrangementer afholdes i en hyggelig atmosfære, hvor også koner og kærester deltager, så vi i fællesskab kan have glæde af vores køretøjer, som vi forsøger at holde i så original stand som muligt.


Der er plads til både tekniske diskussioner og til socialt samvær, når vi mødes til klubarrangementer rundt i landet, og til større arrangementer fælles med andre bilklubber i ind- og udland.


Rover klubben er for alle med interesse for de engelske Rover’s personbiler; Land Rover modellerne har deres egne klubber.


Den danske Rover-klub har omkring 130 medlemmer fordelt ligeligt mellem øst og vest, og bilerne omfatter alle modeller fra de tidligste – typisk fra 1930’erne – op til de nyeste som er fra 2005, hvor Rover Group desværre måtte lukke og slukke.


I klubben hjælper vi gerne hinanden med teknisk assistance, reservedele mv., og medlemmer er altid velkomne til at kontakte bestyrelsen telefonisk (bedst aften) eller via deres mail-adresser.


Vi viser gerne vores køretøjer frem på diverse træf og har gennem mange år udstillet på årets store bilmesse i marts i Fredericia.


Du kan hente mere information fra denne hjemmeside ligesom du kan melde dig ind via ’knapperne’ for forsiden.


Kontingentet er pt. DKK 400,- (fra sæson 2024/2025)

for et års medlemsskab, hvor du bl.a. modtager klubbladet

på ca. 40 sider 5 gange om året.

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du ønsker uddybende

information om klubben og dens aktiviteter.

OBS !  - Teknisk rådgivning er primært til rådighed for klubbens medlemmer.